Beker van Vlaanderen - het was een leuke dag - stralend weer - tevreden atleetjes - wat willen we meer?

 


Vandaag onze miniemen een keertje in beeld!


Iedereen is er weer flink in gevlogen op één van onze eerste echte warme lentedagen.

PUP: Oliver Braet, Wouter Van Oostveldt, Daan Paillet, Warre Van Dyck, Florian De Spiegelaere, Nathan Reynaert, Lowie Peeters, Julie Delforge, Rima Hammoudi, Bente Van de Perre, Rosalie Van Kerckhove, Fay Maertens, Aline Van der Planken, Sylver Daneels.

MIN: Senne Hertoghs, Siebe Gielis, Elliot Braet, Lander Van de Velde, Raven Truyers, Giel Beukelaers, Thomas Van der Planken, Andreas Feremans, Luka De Belder, Kilian Reynaert, Emilia Diddens, Maël Carlier, Yasmine Daki, Rosanne Claeys, Lotte Paillet, Alexia Boeye, Roos Van Dyck, Marieke De Spiegelaere, Nina Mariën, Sofie Moens.


Op de 80/60m: Mooi werk van Giel, Florian, Daan, Rosanne, Alexia, Sofie, Nina, Lotte, Bente, Rima en Fay. Met PR's voor Fay, Rima, Alexia, Sofie, Lotte, Daan en Giel.


Op de 1000m: Vuurwerk met Luka, Kilian, Siebe, Raven, Thomas, Oliver, Wouter, Lowie, Maël, Yasmine, Nina, Rima, Julie en Aline. Met PR's voor Aline, Julie (17" sneller!), Rima (16" sneller!), Yasmine (14" sneller!), Oliver (7" sneller), Wouter, Lowie (7" sneller). Thomas (4" sneller), Siebe (6" sneller), Luka.

Knappe podiumplaatsen voor : Luka ZILVER in een indrukwekkende 3'09", Oliver ZILVER in een schitterende 3'17", Maël GOUD in een sterke 3'19", Rima BRONS in een mooie 3'44", maar liefst 16" sneller dan haar vorige tijd.


Op de 150m/300M: Ook hier stevige prestaties van Giel, Andreas, Senne, Elliot, Marieke, Alexia, Sofie, Rosanne en Emilia. Met PR's voor zowat iedereen.

Mooie podiumplaatsen voor: Marieke BRONS in een sterke 21"20, en een indrukwekkende Senne GOUD in een scherpe en afgetekende 43"70, een ruime 1"30 beter dan zijn vorige besttijd.


Horden 60m/80m: Zo'n mooie maar technisch moeilijke discipline. Lander, Lowie, Roos en Rosalie hebben zich er met succes aan gewaagd, met mooie PR's voor de meesten en een knappe 4e plaats voor Rosalie.


Bij het hoog- en verspringen: Ook daar mooie PR's voor bijna iedereen: Senne, Lander, Thomas, Andreas, Florian, Nathan, Warre, Roos, Maël, Yasmine, Lotte, Rosalie, Sylver, Aline en Julie.

Sylver, Lotte, Nathan en Andreas voor het eerst voorbij de 3m, Thomas een mooie 3m60. Maël en Lander allebei ruim voorbij de 4m voor het eerst. Allemaal mijlpalen om trots op te zijn.

Senne mooi over 1m45, Roos ook knap hoog met 1m35, Rosalie en Florian mogen trots zijn op hun 1m10 en 1m (allemaal PR's).


Bij de werpnummers kogel/vortex/speer: Raven, Siebe, Luka, Kilian, Daan, Warre, Nathan, Wouter, Marieke, Emilia, Sylver, Bente, Fay. Met PR's voor Fay, Bente, Sylver, Marieke, Warre, Daan, Raven, Siebe, Luka en Kilian.

Raven voor het eerst voorbij de 6m met kogel, Daan knap voorbij de 5m, Nathan dik 28m met de Vortex, Marieke een sjieke 6m77 met de kogel en Emilia bijna 17m met de speer. Ook Sylver voorbij de 20m met de Vortex.


We hadden ook de aflossingen nog bij het begin van de wedstrijd: de 4x60m en de 4x80m: Zes hardlopende teams hadden we:

- Onze Duffelse hazen : Rima, Julie, Aline en Sylver (43",03)

- Onze Duffelse hazewinden : Oliver, Nathan, Wouter en Warre (37"89)

- Onze Duffelse Gazellen : Nina, Yasmine, Emilia en Lotte (51"79)

- Onze Duffelse Cheetah's : Marieke, Maël, Rosanne en Roos (43"97) BRONS 

- Onze Duffelse Leeuwen : Elliot, Senne, Luka, Giel (45"81)

- Onze Duffelse Tijgers : Raven, Siebe, Andreas en Thomas wisselden buiten de zone en kregen  daarom een diskwalificatie. Geen erg, kan gebeuren, volgende keer beter. Toch goed gelopen.


't Was een geslaagde wedstrijd!

Op naar het Provinciaal Kampioenschap in Merksem op zondag 21 mei, hopelijk met hetzelfde weer!




 



Reacties

Populaire posts van deze blog

1 mei, wat een feest en wat een wedstrijd! Zoveel Duffelse atleetjes bij elkaar op onze eigen Jan Borremans wedstrijd!

Zondag 28 mei - familiedag en BBQ