18 maart, Jeugddag in Gent, wat een feest !



We hebben het ons niet beklaagd! Het was een bijzonder leuke voormiddag. De 36 atleetjes die er voor kozen om de Jeugddag in Gent mee te maken, hadden daar geen spijt van. Yasmine wist de reis al van bij de start spannend te maken door te laat te komen bij het vertrek ;-)

En onze buschauffeur was ofwel zijn GPS ofwel zijn kaart van Gent vergeten, zodat we met de bus eerst wat "site seeing" hebben gedaan in Gent alvorens bij de Topsporthal toe te komen. Gelukkig hadden we voldoende tijd voorzien voor de reis en kwamen we nog ruim voor de start van de jeugddag ter plekke.













Een hele voormiddag hebben we ons, zoals ook een aantal jaren geleden al het geval was, van spel naar spel begeven om ons telkens weer opnieuw te laten verrassen met leuke loop- en werpspelletjes, spurtjes, aflossingen, en de vlaggetoer rond de piste.



Ook "Spike" de mascotte van de Vlaamse Atletiek Liga was alom vertegenwoordigd. Onze kinderen liepen hem overal tegen het lijf.









En wat een spandoek dit jaar! Eentje om echt trots op te zijn. Als we dit jaar de spandoekenwedstrijd niet winnen, dan weet ik niet, al moet het gezegd dat ook Herentals een erg mooie spandoek had meegebracht. Dat wordt nog spannend.
Met dank aan Eddy en familie om een pareltje van een spandoek te maken! Dikke merci!


Ook een bijzondere dank aan de sportieve papa's en mama's die, als standmedewerker of als begeleider van één van onze teams, er voor hebben gezorgd dat de kinderen weer een leuke zorgeloze spelvoormiddag hebben gehad. 
Bedankt Lies, Annelies, Elin, Kristof, Christophe, Johan, Vincent, Gino en Gert. Ik vond het fantastisch dat jullie zo spontaan hebben toegezegd om een handje toe te steken.


Daarmee zit het winterseizoen er definitief op! Ondertussen is de rustperiode op de trainingen ook weer achter de rug en beginnen we onze atleetjes voor te bereiden op het zomerseizoen. We kijken er reikhalzend naar uit.

Het zomerboekje met de zomerkalender komt er eerstdaags aan !












Reacties

Populaire posts van deze blog

PK Antwerpen 21 mei : 't is mooi geweest. 1 Provinciaal Kampioen en 3 bronzen medailles

Booischot ... iedereen flink gebruind in de zon !

En ook in Vilvoorde op 11 juni waren we met onze Duffelse atleetjes van de partij op een erg warme zonovergoten dag!