Alweer met 26 atleetjes aan de start in Geel!

Weer een heel mooie opkomst van onze atleetjes voor de veldloop in Geel.



KAN: Emma Delforge, Ella De Cock, Eliane De Spiegelaere en Stan Marquant.

Ons Emma eindigt keer op keer goed vooraan, ook nu weer op een mooie tweede plaats. Ook Eliane weerde zich goed en kwam als vijfde door. Ella sloot het Duffelse rijtje af op een knappe tiende plaats. Ook Stan deed in zijn reeks flink zijn best! 



BEN: Lena De Meyer, Nette Struyf, Ward Milis en Laszlo Borremans.

Ward bevestigde zijn goeie vorm en eindigde zesde. Maar ook Nette, Lena en Laszlo gaven het beste van zichzelf. Heel goed gelopen! Leuk dat jullie er altijd bij zijn.


PUP: Rosalie Van Kerckhove, Julie Delforge, Sylver Daneels, Aline Van der Planken, Rima Hammoudi, Samuel Torfs, Florian De Spiegelaere, Oliver Braet en Wouter Van Oostveldt.

Samuel kwam als tweede over de lijn en Florian als vierde na een heel knappe wedstrijd waarin ze goed zijn meegegaan in de kopgroep. Oliver was na zijn ziekte de voorbije weken, terug in betere doen en kwam knap als vierde over de streep. Wouter toonde alweer zijn regelmaat als atleet en eindigde op een mooie tiende plaats. Rosalie en Julie liepen hun wedstrijd samen uit, Sylver volgde op kleine afstand en Aline sloot de reeks af. Wat ik zo leuk vind aan de vier jongedames is dat we ze zo dikwijls op wedstrijd zien en altijd met een goed humeur. Tof meisjes, ook dat is atletiek!

 



MIN: Marieke De Spiegelaere, Yasmine Daki, Maël Carlier, Beau Biesemans, Luka De Belder, Siebe Gielis, Thomas Van der Planken, Senne Hertoghs en Giel Beukelaers.

Marieke liep een stevige wedstrijd en eindigde mooi vijfde na een stevige eindspurt. Yasmine alweer op post liep een goeie wedstrijd, ook jij bent een regelmatige en enthousiaste wedstrijdatleet, knap! Maël en Beau domineerden hun wedstrijd van start tot einde en lieten in de eindfase de sterke Eva Moons achter zich. Samen op het podium als één en twee, mooier kan het niet.

Luka De Belder liep voor de zoveelste keer fluitend als eerste de meet over met liefst 11 seconden voorsprong. Siebe volgde verderop op een negende plaats. Siebe bevestigt keer op keer zijn goeie vorm en we zien hem groeien in zijn wedstrijden, knap Siebe! Thomas sloot de rij af, ook voor jou een dikke proficiat, je was er alweer bij en dat vinden we fantastisch! 


We behaalden maar liefst 6 mooie podiumplaatsen:

3 keer GOUD: Maël Carlier, Luka De Belder en Senne Hertoghs.

3 keer ZILVER: Emma Delforge, Samuël Torfs en Beau Biesemans.





Er waren verschillende ereplaatsen: Florian De Spiegelaere (4), Ward Milis (4), Oliver Braet (4), Eliane De Spiegelaere (5) en zus Marieke De Spiegelaere (5), Siebe Gielis (9),  Ella De Cock (10), Wouter Van Oostveldt (10).


AC Duffel is fier op jullie allemaal !







Reacties

Populaire posts van deze blog

PK Antwerpen 21 mei : 't is mooi geweest. 1 Provinciaal Kampioen en 3 bronzen medailles

Booischot ... iedereen flink gebruind in de zon !

En ook in Vilvoorde op 11 juni waren we met onze Duffelse atleetjes van de partij op een erg warme zonovergoten dag!