Onze jeugd in Beveren de voorbije zondag!

 


De opkomst bij de kangoeroes en benjamins was zuinig. Maar de atleetjes die er waren, hebben zich toch weer flink geamuseerd en zich van hun sportiefste kant getoond.

Flink gedaan, Emma en Julie Delforge, Camil en Lowie Peeters en Ward Milis!

Bij de pupillen en minieme was de opkomst nog zuiniger. Oliver Braet en Senne Hertoghs hebben onze clubkleuren verdedigd. Met PR's voor Oliver op de 60m, de 1000m en de 60m horden.


Zit de vakantie nog wat in het hoofd. Heeft de eerste schooldag wat weekend beslommeringen gebracht. Ook als jeugdcoördinatie hebben we de clubwedstrijden de laatste tijd te weinig onder de aandacht gebracht. Geen nood, we gaan het een nieuw elan geven!



In Pelt, behaalde Hendrik Vandeghinste twee PR's op de 150m en in het discuswerpen en hij kwam met Brons in het discuswerpen naar huis.

Zaterdag in Londerzeel waren Elise Pletinck, Jenthe Van Puyenbroeck, Maël Carlier en Ayleen Sterck actief. Er was een PR voor Elise in het speerwerpen, en een PR voor Jenthe op de 1000m. En ze brachten samen vier medailles mee naar huis: Zilver en Brons voor Elise en Jenthe op de 1000m en Goud en Brons voor Ayleen en Maël in het speerwerpen.






Reacties

Populaire posts van deze blog

PK Antwerpen 21 mei : 't is mooi geweest. 1 Provinciaal Kampioen en 3 bronzen medailles

Booischot ... iedereen flink gebruind in de zon !

En ook in Vilvoorde op 11 juni waren we met onze Duffelse atleetjes van de partij op een erg warme zonovergoten dag!