Onze Duffelse jeugd was sterk aanwezig op het Antwerps Jeugdcriterium in Edegem!


We hadden een erge mooie opkomst van onze atleetjes op het Antwerps Jeugdcriterium en dat maakte de wedstrijd eens zo leuk!

Al 's morgen vroeg op de wedstrijd van Kangoeroes en Benjamins waren we goed vertegenwoordigd met maar liefst 15 atleetjes: Leonie Feremans, Elise Van Ackeren, Emma en Julie Delforge, Doris Feyaerts, Emmeline Van den Eynde, Aline Van der Plancken, Rosalie Van Kerckhove, Ward Milis, Camil en Lowie Peeters, Benjamin en Louis Lim, Cas Diddens en Mathis Vandeleur.

Dat hebben jullie weer heel goed gedaan!


Ook op de wedstrijd van Pupillen en Miniemen was er een mooie Duffelse opkomst.  

Er waren 9 pupillen: Emilia Diddens, Roos Van Dyck, Bente Van de Perre, Rosanne Claeys, Thomas Van der Plancken, Oliver Braet, Siebe Gielis, Kilian Reynaert en Andreas Feremans.  

En 11 miniemen: Beau Biesemans, Maël Carlier, Elise PLetinck, Romy Allami, Ayleen Sterck, Elliot Braet, Niels De Swert, Lander Diddens, Wannes Feremans, Senne Hertoghs en Lukas Van de Vyver.

Ook zij hebben er een leuke wedstrijd van gemaakt met 13 PR's (Elise en Niels bij discuswerpen, Lukas en Maël bij kogelstoten, Beau en Maël bij verspringen, Niels, Maël Beau en Elliot op de 150m, Andreas bij hockeybal werpen, Rosanne op de 1000m en Oliver op de 60m).

We behaalden ook mooie podiumplaatsen: Rosanne GOUD op de 1000m, Roos BRONS in het  verspringen, Romy GOUD op de 1000m, en Senne, Lander en Lukas respectievelijk GOUD, ZILVER en BRONS op de 1000m. Een bijzonder moment zo'n drievoudig Duffels podium.

Knap gedaan allemaal!

 



Hendrik Vandeghinste en Jenthe Van Puyenbroeck waren de dag voordien gaan meedoen in respectievelijk Lier en Oordegem. Hendrik voor de 1000m en discus. Jenthe voor de 80m en de 300m. 




Reacties

Populaire posts van deze blog

PK Antwerpen 21 mei : 't is mooi geweest. 1 Provinciaal Kampioen en 3 bronzen medailles

Booischot ... iedereen flink gebruind in de zon !

En ook in Vilvoorde op 11 juni waren we met onze Duffelse atleetjes van de partij op een erg warme zonovergoten dag!