25 juni Antwerps jeugdcriterium Lier - onze jeugd was in grote getallen aanwezig! Ook in Brugge en in Edegem deden we mee.

 Ik ben wat laat met deze blog. Maar beter laat dan nooit. Onze laatste wedstrijd voor de zomer was het Antwerps jeugdcriterium in Lier.

Onze jeugd is in grote getallen opgedaagd en dat doet ons veel plezier!






Bij de Kangoeroes: Karel Van Buyten en Camil Peeters

Bij de Benjamins: Leonie Feremans, Alice Van Buyten, Elise Van Ackeren, Doris Feyaerts, Elise Dioh, Aline Van der Plancken, Rosalie Van Kerckhove, Warre Vanderheyden, Cas Diddens, Mil Van Dessel, Lowie Peeters, Matthis Vandeleur, Lauren Claeys, Samuel Torfs.

Ook onze pupillen en miniemen waren goed vertegenwoordigd: Emilia Diddens, Rosanne Claeys, Elena Dioh, Elise Pletinck, Jenthe Van Puyenbroeck, Romy Allami, Fien Van Horenbeeck, Beau Biesemans, Ayleen Sterck, Wout Huberland, Thomas Van der Plancken, Siebe Gielis, Andreas Feremans, Senne Hertoghs, Lander Vanhauwere, Lander Diddens, Lukas Van De Vyver, Wannes Feremans.

Er werden maar liefst 14 PR's gelopen, gestoten, gesprongen en geworpen.
Onze meisjes en jongens waren goed voor 5 medailles: Zilver voor Senne op 300m en ver, Zilver voor Rosanne op 1000m, Brons voor Ayleen voor kogelstoten, en Brons voor de miniemen meisjes bij de 4x80m.



In Brugge ging Oliver Braet maar liefst voor 4 PR's (60, 1000, discus en 4K).

En in Edegem op zondag deden Julie en Emma Delforge mee met de wedstrijd voor Benjamins en Kangoeroes.

Ook gingen Wannes Feremans, Romy Allami en Ayleen Sterck in Edegem nog wat nasporten met voor elk een PR, Wannes in verspringen, Romy op de 150h, Ayleen bij het hoogspringen.




Knap gedaan allemaal !



 

Reacties

Populaire posts van deze blog

1 mei, wat een feest en wat een wedstrijd! Zoveel Duffelse atleetjes bij elkaar op onze eigen Jan Borremans wedstrijd!

Beker van Vlaanderen - het was een leuke dag - stralend weer - tevreden atleetjes - wat willen we meer?

Zondag 28 mei - familiedag en BBQ